vineri, 28 martie 2014

Paste cu ton

Ingrediente:
  • 200 g paste 
  • 1 conservă de ton în ulei
  • 1 ceaşcă sos de roşii proaspete
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de măsline
Mod de preparare:
1.Se pune un vas cu apă sărată la fiert. Când clocoteşte se adaugă pastele şi se fierb tinand cont de  timpul indicat pe pachet.
2.Ceapa se toacă foarte mărunt sau se dă prin răzătoare. Se pune la călit în puţin ulei de măsline. Se adaugă conserva nescursă de ulei, sosul de roşii, sare, piper şi busuioc şi se lasă la foc mic până se formează un sos.
3.Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste sos.
4.Se servesc imediat eventual cu cascaval ras deasupra.
Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu