Tigaie picanta cu pui
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei kapia rosu
- 2 cepe rosii
- 2 ardei iuti
- sare
- piper macinat
- curry
- 150 ml ulei masline
- 300 ml sos de wok (contine sos de soia, sos de peste, zahar, sare, piper)
Mod de preparare:
- Puiul se taie in bucatele mici si se pune la prajit in 100 ml ulei de masline peste care ati aruncat un praf de sare si un praf de piper.
- Intre timp se toaca legumele cat mai mari, exact ca in poze.
- Dupa ce puiul s-a prajit se scoate pe un servetel sa se scurga de ulei.
- Se spala bine tigaia de uleiul ramas de la pui, se pune cei 50 de ml de ulei de masline ramas si se calesc legumele la foc iute.
- Cand incep sa luceasca putin se adauga sosul de wok, un praf de curry, un praf de piper si ardeiul iute taiat feliute.
- Se mai tine pe foc 3-4 minute dupa care se adauga bucatile de pui.
- Se amesteca bine sa prinda si puiul aromele din tigaie si se mai tine pe foc 2-3 minute.
- Se serveste simpla cu putin sos de soia alaturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu