vineri, 28 martie 2014

Tigaie picanta cu pui

Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei iuti
  • sare
  • piper macinat
  • curry
  • 150 ml ulei masline
  • 300 ml sos de wok (contine sos de soia, sos de peste, zahar, sare, piper) 
Mod de preparare:
  1. Puiul se taie in bucatele mici si se pune la prajit in 100 ml ulei de masline peste care ati aruncat un praf de sare si un praf de piper.
  2. Intre timp se toaca legumele cat mai mari, exact ca in poze.
  3. Dupa ce puiul s-a prajit se scoate pe un servetel sa se scurga de ulei.
  4. Se spala bine tigaia de uleiul ramas de la pui, se pune cei 50 de ml de ulei de masline ramas si se calesc legumele la foc iute.
  5. Cand incep sa luceasca putin se adauga sosul de wok, un praf de curry, un praf de piper si ardeiul iute taiat feliute.
  6. Se mai tine pe foc 3-4 minute dupa care se adauga bucatile de pui.
  7. Se amesteca bine sa prinda si puiul aromele din tigaie si se mai tine pe foc 2-3 minute.
  8. Se serveste simpla cu putin sos de soia alaturi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu