duminică, 12 octombrie 2014

Pizza cu blat din felii de paine

Ingrediente:
• 500 g paine feliata
• 350 ml lapte
• 300 g salam
• 200 g kaizer
• 200 g cascaval
• 1 ardei gras rosu
• 1 ardei gras verde
• 2 rosii
• 200 g masline fara samburi
• 200 g ciuperci din conserva
• 3-4 linguri bulion
• 2 linguri unt/margarina
• 2 oua
• sare

Mod de preparare:
- Se taie legumele si mezelurile dupa preferinta, fie in fasii fie felii subtiri;

- Feliile de paine se trec foarte repede pe rand, prin lapte, pentru a nu se inmuia prea tare, apoi se asaza uniform pe o tava tapetata cu hartie pentru copt, unsa cu unt sau margarina;

- Se unge blatul de paine cu bulion, apoi se pun mezelurile si legumele cat mai uniform, pe toata suprafata;

- Se presara cascavalul, se toarna ouale batute.

- Se coace timp de 20-25 de minute la foc mediu spre iute.

- Se pot folosi si felii de paine obisnuita, iar golurile dintre felii se umplu cu bucati de paine trecute prin lapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu