vineri, 14 noiembrie 2014

Canelloni cu carne de curcan

Ingrediente:
         100 g piept de porc cubulete (aprox. un pumn)
         3 catei de usturoi
         2 cepe
        500 g carne de curcan toccata
        3 morcovi
        ulei de masline
       1 conserva rosii decojite
       2 polonice supa de legume
      300 g branza cu smantana
       2 oua
      1 cutie cannelloni (250 g)
     200 g cascaval ras (de preferat amestec)
     250 g mozzarella
       Unt
      Sare, piper, busuioc

Mod de preparare:
§  Ceapa, morcovii si usturoiul se curata si se toaca marunt (se poate folosi robotul de bucatarie)
§  Pieptul de porc cubulete se prajeste in ulei pana se rumeneste, dupa care se adauga legumele.

§  Se lasa totul pe foc 4-5 min pana se inabusa si legumele, moment in care se adauga carnea de curcan si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia.

§  Atunci cand carnea incepe sa se faca se adauga rosiile din conserva si se maruntesc cu o spatula in timp ce se amesteca cu compozitia de carne si legume.

§  Peste amestecul rezultat se toarna supa si se lasa la fiert 30 min, se adauga piper, sare si busioc dupa gust.

§  Intre timp crema de branza se amesteca cu ouale, jumatate din cantitatea de cascaval si jumatate din mozzarella taiata in cubulete fine.

§  Amestecul rezultat se toarna peste carne si se amesteca bine, se mai lasa 2 min pe foc

§  Cuptorul se preincalzeste la 180° C.

§  Intr-o tava se intinde amestecul de carne intr-un strat subtire, diferenta fiind folosita ca umplutura pentru cannelloni.

§  Cannelloni umpluti se aseaza in tava in doua straturi, peste urmand a se pune cascavalul ramas si mozzarella rasa (se poate marunti si la robot)

§  Fasii subtiri de unt se aseaza peste si se pune tava la cuptor 30 min.




    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu