Ingrediente:
100
g piept de porc cubulete (aprox. un pumn)
3
catei de usturoi
2 cepe
500 g
carne de curcan toccata
3 morcovi
ulei de
masline
1
conserva rosii decojite
2 polonice supa de legume
300 g branza cu smantana
2 oua
1 cutie cannelloni
(250 g)
200 g cascaval ras (de
preferat amestec)
250 g mozzarella
Unt
Sare, piper, busuioc
Mod de preparare:
§
Ceapa, morcovii si
usturoiul se curata si se toaca marunt (se poate folosi robotul de bucatarie)
§
Pieptul de porc
cubulete se prajeste in ulei pana se rumeneste, dupa care se adauga legumele.
§ Se
lasa totul pe foc 4-5 min pana se inabusa si legumele, moment in care se adauga
carnea de curcan si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
§ Atunci
cand carnea incepe sa se faca se adauga rosiile din conserva si se maruntesc cu
o spatula in timp ce se amesteca cu compozitia de carne si legume.
§
Peste amestecul rezultat se
toarna supa si se lasa la fiert 30 min, se adauga piper, sare si busioc dupa
gust.
§ Intre timp crema de branza se amesteca cu ouale, jumatate din cantitatea
de cascaval si jumatate din mozzarella taiata in cubulete fine.
§ Amestecul
rezultat se toarna peste carne si se amesteca bine,
se mai lasa 2 min pe foc
§
Cuptorul se preincalzeste la 180°
C.
§
Intr-o tava se intinde amestecul
de carne intr-un strat subtire, diferenta fiind folosita ca umplutura pentru
cannelloni.
§ Cannelloni
umpluti se aseaza in tava in doua straturi, peste urmand a se pune cascavalul
ramas si mozzarella rasa (se poate marunti si la robot)
§ Fasii
subtiri de unt se aseaza peste si se pune tava la cuptor 30 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu