Ingrediente
150 g fasole soia uscata, inmuiata peste noapte
450 g cartofi noi mici, frecati de coaja si taiati in jumatate
2 salate mari feliate subtire
250 g sfecla curatata si fiarta, taiata cubulete
500 g rosii feliate
1 bulb de fenicul taiat feliute subtiri
55 g ruccola
sare si piper
450 g cartofi noi mici, frecati de coaja si taiati in jumatate
2 salate mari feliate subtire
250 g sfecla curatata si fiarta, taiata cubulete
500 g rosii feliate
1 bulb de fenicul taiat feliute subtiri
55 g ruccola
sare si piper
Dressing cu smantana
150 ml smantana
150 g iaurt
4 castraveciori murati, tocati marunt
2 linguri crema de hrean
1 lingurita de zahar tos
150 ml smantana
150 g iaurt
4 castraveciori murati, tocati marunt
2 linguri crema de hrean
1 lingurita de zahar tos
Mod de preparare
- Se scurge fasolea lasata la muiat si se clateste sub jet de apa.
Se pune apoi intr-o oala si se acopera cu apa proaspata. Se da in clocot, se
acopera partial cu un capac si se fierbe incet circa 2 1/2 ore, sau pana ce
este frageda. Se scurge si se lasa sa se raceasca.
- Se pun cartofii intr-o oala cu apa clocotita si se fierb incet
15 minute, sau pana cand se fac fragezi. Se scurg si se lasa sa se raceasca,
cat sa poata fi manuiti.
- Intre timp, pentru dressing, se amesteca smantana si iaurtul
intr-un castron. Se adauga castraveciorii tocati, hreanul si zaharul si se
asezoneaza cu sare si piper, dupa preferinta.
- Se adauga fasolea soia si salatele in castron si se amesteca cu
dressingul. Se taie cartofii calzi cubulete si se adauga la mixtura, apoi se
incorporeaza sfecla, cu grija.
- Se impart rosiile, feniculul si ruccola in 4 portii se asaza pe
cate o farfurie. Deasupra lor se pune salata de fasole si se serveste imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu