joi, 24 iulie 2014

Pui vienez

Ingrediente
-  2-3 cartofi
-  un piept de pui
-  o cana de iaurt cremos sau smantana dupa preferinta
-  un gogosar
-  un ardei
-  o rosie
-  o ceapa mare (doua mai mici)
-  sare, piper, condimente, verdeata
-  cascaval ras sau mozarella


Mod de preparare:

- Se taie pieptul de pui si cartofii cubulete, ceapa felii, legumele bucati mai mari.

- Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza si se pune iaurtul/smantana.

- Amestecul se pune intr-un vas de ceramica sau yena, se acopera, si se da la cuprorul preincalzit aproximativ 45 minute.

- Cand e gata se ia capacul si se pune cascavalul/mozarella deasupra si se mai lasa in cuprorul dat la mic aproximativ 5-10 minute.


 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu