Ingrediente
-
2-3 cartofi
-
un piept de pui
-
o cana de iaurt cremos sau smantana dupa preferinta
-
un gogosar
-
un ardei
-
o rosie
- o ceapa mare (doua mai mici)
-
sare, piper, condimente, verdeata
- cascaval
ras sau mozarella
Mod de
preparare:
- Se
taie pieptul de pui si cartofii cubulete, ceapa felii, legumele bucati mai
mari.
- Se
amesteca toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza si se pune
iaurtul/smantana.
- Amestecul
se pune intr-un vas de ceramica sau yena, se acopera, si se da la cuprorul
preincalzit aproximativ 45 minute.
- Cand
e gata se ia capacul si se pune cascavalul/mozarella deasupra si se mai lasa in
cuprorul dat la mic aproximativ 5-10 minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu