joi, 24 iulie 2014

Supa andaluza

Ingrediente:

  • 24 crutoane
  • 500 g rosii
  • 3 ardei grasi
  • masline
  • 6 catei usturoi
  • 7 castraveciori murati
  • chimen
  • 3 cepe mijlocii
  • 3 linguri otet din vin
  • 2 l apa rece
  • 1 pahar ulei de masline
  • 2 rosii pentru decor
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
- Rosiile, ceapa, castraveciorii si ardeii se trec prin masina de tocat, mai intai separat, apoi impreuna.
- Se piseaza usturoiul si se amesteca bine cu sare, piper si chimen.
- Se adauga peste legume, amestecand tot timpul.
- Se toarna apa si uleiul, amestecand continuu si se lasa la fiert.
- Se serveste rece, optional cu felii de rosie, castraveciori, masline si crutoane.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu