Ingrediente
- 300 g piscoturi,
- 200 g
mascarpone,
- 300 g smantana pentru frisca,
- 4-5 linguri zahar pudra,
- 10 g gelatina,
- esenta de vanilie,
- 1
compot de piersici.
Mod de preparare :
- Piersicile
se scot din compot si se taie in felii subtiri.
- Gelatina se inmoaie in 50 ml
compot si se topeste pe baie de aburi, se lasa putin sa se raceasca, apoi se
amesteca cu piersicile.
- Se bate smantana cu zaharul
pudra pana se obtine frisca.
- Se amesteca mascarpone cu
frisca, esenta de vanilie si piersicile.
- Se tapeteaza o forma rotunda
cu folie alimentara si se aseaza straturi alternante cu piscoturi inmuiate in
compot de piersici, si crema cu mascarpone. Ultimul strat sa fie de frisca.
- Tortul se lasa la frigider
pentru cel putin 4 ore, sa se inchege bine, apoi se rastoarna pe platou.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu