Ingrediente:
- 1
piept de pui sau sunca din piept de pui
- 2-3
vinete
- 150 g
cascaval
- sare
- piper
-
rozmarin
Mod de
preparare:
- Spala vinetele, curata-le si taie-le felii, pe lungime,
apoi presara-le cu sare si aseaza-le intr-un vas curat.
- Spala pieptul de pui si feliaza-l in bucati subtiri, pe
care le pui la fiert in apa cu sare si rozmarin. Cand pieptul de pui a fiert,
sterge feliile de vinete de apa pe care au lasat-o si aseaza pe fiecare din ele
bucatele de carne. Daca aveti sunca din piept de pui,sariti peste etapa
pregatirii pieptului.
- Ruleaza feliile de
vinete si prinde-le cu o scobitoare, apoi aseaza-le intr-o tava cu putin ulei,
apa, sare si piper dupa gust.
- Baga tava in cuptor pentru 20-25 de minute, iar cand sunt
gata, aseaza-le pe un platou si presara pe deasupra cascaval ras.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu