marți, 8 iulie 2014

Rulouri de vinete cu piept de pui si cascaval

Ingrediente:
- 1 piept de pui sau sunca din piept de pui
- 2-3 vinete
- 150 g cascaval
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
- Spala vinetele, curata-le si taie-le felii, pe lungime, apoi presara-le cu sare si aseaza-le intr-un vas curat.
- Spala pieptul de pui si feliaza-l in bucati subtiri, pe care le pui la fiert in apa cu sare si rozmarin. Cand pieptul de pui a fiert, sterge feliile de vinete de apa pe care au lasat-o si aseaza pe fiecare din ele bucatele de carne. Daca aveti sunca din piept de pui,sariti peste etapa pregatirii pieptului.
 - Ruleaza feliile de vinete si prinde-le cu o scobitoare, apoi aseaza-le intr-o tava cu putin ulei, apa, sare si piper dupa gust.
- Baga tava in cuptor pentru 20-25 de minute, iar cand sunt gata, aseaza-le pe un platou si presara pe deasupra cascaval ras.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu