Ingrediente
·
300
ml lapte
·
200
ml apa minerala
·
200
ml ulei
·
un
cub de drojdie
·
o
lingura de zahar cu care frecati drojdia
·
o
lingura de sare
·
faina
cat curpinde,aproximativ 800g
pentru umplut.
·
masline
taiate felii
·
bucati
de salam, sunca
·
un
galbenus pentru uns pe deasupra
·
mac,
susan
Mod de preparare
1.Intr-un bol puneti ingredientele de la aluat si
framantati pana obtineti un aluat elastic, ferm nelipicios. Lasati-l sa
dospeasca o ora maxim.
2.Luati cate o bucatica de aluat, de marimea unui ou si
intideti-o usor cu sucitorul sau cu mana. Puneti pe ea bucati de masline, sunca
sau salam si impaturiti in doua, usor. Presati cu mana pentru a se inchide ca
un buzunar.
Ungeti cu galbenus de ou spart in cateva linguri de lapte
si presarati deasupra mac sau susan. Coaceti in tava, peste hartie de
copt, la foc moderat 30 minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu