miercuri, 18 iunie 2014

Mancare de fasole verde cu cartofi si pui

Ingrediente:
- 700 g piept de pui/aripioare/ciocanele
-3 cepe mari
-800g fasole verde congelata
-3-4 cartofi mari
-sare, piper, 
-boia de ardei,2-3  frunze de dafin 
-2 linguri pasta de rosii
-3 catei de usturoi
-marar, patrunjel
-ulei 

Mod de preparare:


-Se taie ceapa pestisori si se caleste in uleiul incins. 
-Se adauga puiul si se toarna apa cat sa acopere tot(acum adaugam  frunzele de dafin). 
-Se fierb la foc mic 20-30 de minute. 
-Adaugam fasolea verde si cartofii curatati si taiati cubulete mici(pentru a se sfarama si a ingrosa sosul).  Mai daugam apa daca e cumva nevoie.
-Mai fierbem 15-20 de minute .
- Adaugam pasta de rosii , condimentam dupa gust(sare, piper, boia) . 
-Se stinge focul adaugam usturoiul si verdeata taiate marunt.
Pofta buna! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu