- 700 g piept de pui/aripioare/ciocanele
-3 cepe mari
-800g fasole verde congelata
-3-4 cartofi mari
-sare, piper,
-boia de ardei,2-3 frunze de dafin
-2 linguri pasta de rosii
-3 catei de usturoi
-marar, patrunjel
-ulei
Mod de preparare:
-Se adauga puiul si se toarna apa cat sa acopere tot(acum adaugam frunzele de dafin).
-Se fierb la foc mic 20-30 de minute.
-Adaugam fasolea verde si cartofii curatati si taiati cubulete mici(pentru a se sfarama si a ingrosa sosul). Mai daugam apa daca e cumva nevoie.
-Mai fierbem 15-20 de minute .
- Adaugam pasta de rosii , condimentam dupa gust(sare, piper, boia) .
-Se stinge focul adaugam usturoiul si verdeata taiate marunt.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu