joi, 5 iunie 2014

Supa de creveti chinezeasca

Ingrediente
100 gr fidea cuiburi
200 gr creveti
500 gr supa de pui sau legume
100 gr muguri de bambus
1/2 lamaie
2 linguri sos soia
1/2 lingurita zahar
coriandru verde tocat
1/2 ardei rosu

Mod de preparare
-Taieteii se fierb. Se scurg si se clatesc in apa rece.

-Supa de legume se pune la fiert impreuna cu sosul de soia, ardeiul, mugurii de bambus, sucul de lamaie si zaharul.

-Scoatem ardeiul dupa ce a dat cateva clocote si adaugam crevetii si fideaua fiarta.
Se mai lasa 2-3 min.
-Se da deoparte de pe foc. Mai adaugam putina sare daca e necesar si daca vrem supa picanta putem adauga si putin ardei iute.

-Presaram coriandrul tocat deasupra la servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu