Ingrediente
100 gr fidea cuiburi
200 gr creveti
500 gr supa de pui sau legume
100 gr fidea cuiburi
200 gr creveti
500 gr supa de pui sau legume
100 gr muguri de bambus
1/2 lamaie
2 linguri sos soia
1/2 lingurita zahar
coriandru verde tocat
1/2 ardei rosu
1/2 lamaie
2 linguri sos soia
1/2 lingurita zahar
coriandru verde tocat
1/2 ardei rosu
Mod de preparare
-Taieteii se fierb. Se scurg si se clatesc
in apa rece.
-Supa de legume se pune la fiert impreuna
cu sosul de soia, ardeiul, mugurii de bambus, sucul de lamaie si zaharul.
-Scoatem ardeiul dupa ce a dat cateva
clocote si adaugam crevetii si fideaua fiarta.
Se mai lasa 2-3 min.
Se mai lasa 2-3 min.
-Se da deoparte de pe foc. Mai adaugam
putina sare daca e necesar si daca vrem supa picanta putem adauga si putin
ardei iute.
-Presaram coriandrul tocat deasupra la
servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu