Ingrediente:
- 10 linguri zahar
- 800 ml fanta
- 2 plicuri praf de budinca de vanilie
- 1 lingura esenta de vanilie
- 150 g zahar pudra
- 3 linguri cacao
- 4 linguri faina
- 100 ml ulei
- 200 g unt
- 1 plic praf de copt
- 500 g branza de vaci
Mod de preparare:
-Pentru inceput, se bat ouale, se adauga 5 lingurite de zahar si se amesteca cu mixerul pana se omogenizeaza.
- Se adauga uleiul, treptat, amestecand in continuare cu mixerul. Se lasa putin deoparte.
- Separat, se amesteca cacao cu faina si praful de copt si apoi se adauga, putin cate putin, in castronul cu oua, amestecand in continuare cu mixerul.
-Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia obtinuta. Se introduce tava la cuptor, pentru putin timp, pana cand se coace aluatul. Apoi, se lasa deoparte, sa se raceasca.
-Intre timp, se prepara crema. Intr-un castron, se pune untul si se amesteca bine cu branza de vaci si esenta de vanilie. Se amesteca cu mixerul pana cand compozitia devine cremoasa si fina.
-Se pune intr-un castron praful de budinca si se amesteca cu fanta, pe foc. Cand este gata, se stinge focul si se lasa sa se raceasca putin.
-Peste aluat, se toarna crema si apoi glazura cu fanta si se baga la frigider pentru 3 ore
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu