duminică, 1 iunie 2014

Clatite pane cu carne de pui

Ingrediente:

-10 clatite. ATENTIE! In compozitie nu se adauga zahar si esenta de rom, ci sare.
Pentru umplutura:
- 200 gr carne de pui (piept de pui sau pulpe de pui dezosate)
- 1 ceapa , 3 catei de usturoi
- 300 gr smantana
-1 lingurita de boia
Pentru prajit:
-2 oua
- faina
-pesmet
Plan de lucru:
- Pregatim puiul pe gratar, iar apoi il taiem fasii subtiri.
-  Curatam ceapa si o tocam marunt. Amestecam ceapa tocata cu smantana , usturoiul maruntit si boia.
- Ne pregatim ingredientele: clatitele, sosul de smantana, fasiile de pui . Ungem fiecare clatita cu sos de smantana, apoi presaram carnea de pui . Impaturim.
- Apoi trecem fiecare clatita astfel impaturita prin faina, ou si apoi pesmet.
- Rumenim pe ambele fete.
- Servim clatitele fie calde, fie reci. Sunt la fel de bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu