Ingrediente:
- 1 avocado
- 1 cutie de ton bucati
- 2 rosii
- 1/2 ceapa
- 100 g branza telemea
- cativa fulgi de migdale
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura cu zeama de lamaie
Mod de preparare:
-Spală fructul de avocado, şterge-l cu un şervet şi taie-l pe lungime, de jur împrejur.
- Ţine-l între palme, răsuceşte-l încet, desprinde jumătăţile şi îndepărtează sâmburele.
-Desfă cutia cu ton, scurge-o de ulei şi răstoarn-o într-un castron.
- Adaugă ceapa tocată fin, roşiile decojite şi tăiate în cubuleţe şi pulpa de avocado.
-Stropeşte cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie şi potriveşte gustul de sare.
-Umple jumătăţile de avocado, presară fulgii de migdale .
-Serveşte imediat, deoarece pulpa de avocado se oxidează şi îşi schimbă foarte repede culoarea.
-Serveşte imediat, deoarece pulpa de avocado se oxidează şi îşi schimbă foarte repede culoarea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu