luni, 23 iunie 2014

Salata de ton cu avocado

Ingrediente:
  • 1 avocado
  • 1 cutie de ton bucati
  • 2 rosii
  • 1/2 ceapa
  • 100 g branza telemea
  • cativa fulgi de migdale
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura cu zeama de lamaie
 Mod de preparare:
-Spală fructul de avocado, şterge-l cu un şer­vet şi taie-l pe lungime, de jur împrejur.
- Ţine-l între palme, răsuceşte-l încet, desprinde ju­mătăţile şi îndepărtează sâmburele.
-Desfă cutia cu ton, scurge-o de ulei şi răstoarn-o într-un castron.
- Adaugă ceapa to­cată fin, roşiile decojite şi tăiate în cubuleţe şi pulpa de avocado. 
-Stropeşte cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie şi potriveşte gus­tul de sare.
-Umple jumătăţile de avocado, presară fulgii de migdale . 
-Serveşte imediat, deoarece pulpa de avocado se oxidează şi îşi schimbă foarte repede culoarea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu