500 g carne afumata de porc
o ceapa
2 morcovi
o radacina de patrunjel
un pastarnac
o telina
2 cartofi
2 linguri de bulion
4 catei de usturoi
4 linguri de ulei
4 linguri de smantana
500 ml bors
o legatura de patrunjel
o legatura de leustean
sare, piper, cimbru
un pastarnac
o telina
2 cartofi
2 linguri de bulion
4 catei de usturoi
4 linguri de ulei
4 linguri de smantana
500 ml bors
o legatura de patrunjel
o legatura de leustean
sare, piper, cimbru
Mod de preparare:
-Se curata carnea, se spala, se taie bucatele si se fierbe in apa cu sare.
-Se curata si se spala zarzavatul si ceapa, se taie in felii si se calesc in ulei, stingandu-se cu bulionul diluat cu putina apa.
-Se adauga usturoiul pisat si putin cimbru si se toarna totul peste carne.
-Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se adauga la fiert.
-Borsul se fierbe separat si se spumeaza, turnandu-se in ciorba cand carnea este fiarta.
-Se mai lasa doua-trei clocote, apoi se adauga smantana, se potriveste de sare si piper si se presara verdeata tocata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu