joi, 22 mai 2014

Paste cu ciuperci si sos gorgonzola

Ingrediente:
  • 200 gr ciuperci
  • 250 gr paste
  • 100 gr gorgonzola
  • 2 linguri smantana
  • 100 ml lapte
  • 1/4 lingurita oregano
  • sare
  • piper
  • 3 litri apa
  • 2 linguri ulei

  • Mod de preparare:

    - Pentru inceput, punem intr-o oala apa uleiul si sarea la fiert pentru a pune pastele

    - Intr-o tigaie punem ciupercile tocate marunt cu putin ulei si le lasam 5 minute sub capac, apoi adaugam si gorgonzola, amestecam continuu, la un foc potrivit pana se topeste toata.


    - Cand incepe sa fiarba apa, punem pastele, iar peste gorgonzola topita punem laptele si lasam 1 minut pana incepe sa fiarba. Stingem ochiul aragazaului si adaugam smantana, oregano, sare si piper dupa gust.


    - Trecem pastele printr-un jet de apa rece si le punem in tigaie impreuna cu sosul. Amestecam bine si le servim imediat.






    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu