750g branza de vaci 5 oua 10 linguri zahar tos 3 linguri lapte praf 250g smantana 2 linguri faina 150-200 stafide 100g unt topit la bain-marie arome de vanilie si rom, coaja de lamaie, un praf de sare. | |
Mod de preparare:-Sfarami branza cu furculita sau o dai prin sita ca sa fie pufoasa, pui un praf de sare si galbenusurile. -Freci bine apoi pui zaharul, laptele praf, faina, smantana, stafidele, aromele, coaja de lamaie si untul topit. -La sfarsit adaugi albusurile batute spuma, apoi o coci intr-o tava rotunda. Atentie!!! Daca branza este foarte grasa atunci nu mai pune untul pentru ca o sa fiarba in grasime. | e. |
luni, 14 aprilie 2014
Pasca fara aluat
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu