marți, 1 aprilie 2014

Spaghete carbonara

Ingrediente:
300 gr spaghete 
 3 oua 
 200 gr sunculita taraneasca
 2 linguri smanatana
100 gr parmezan (sau cascaval razuit)
sare si piper
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:
1. Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare si 2-3 linguri de ulei de masline si cand da in clocot se adauga spaghetele. Se fierb dupa timpul indicat pe pachet. 
2. Intre timp punem sunculita taiata feliute la prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei. 
3. Separat, intr-un bol, batem ouale bine, adaugam smantana si omogenizam apoi la sfarsit parmezanul.
4. Dupa ce sunculita este prajita, o lasam putin sa se raceasca si o adaugam peste amestecul de oua.
5. Stoarcem spaghetele si le turnam in bolul cu oua si sunculita. Nu raciti spaghetele.
6. Omogenizam bine, condimentam si servim imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu