miercuri, 30 aprilie 2014

Friptura de pui in lapte

Ingrediente:

1 kg de piept de pui
1 cana de lapte
1 lingurita de nucsoara
1 lingurita de miere
1 lingurita de usturoi pisat
2 linguri de ulei 
sare, piper - dupa gust
100 g de unt

Mod de preparare:

-Spala bine pieptul de pui.

- Taie-l in felii subtiri.

- Pregateste o marinata, amestecand laptele cu nucsoara, mierea, usturoiul, uleiul, sarea si piperul. 

-Maseaza usor carnita cu marinata si lasa-o la frigider pentru cel putin o ora. 

-Incinge gratarul, o tigaie din teflon sau cuptorul. 

-Unge tigaia sau gratarul cu un, sau o tava de cuptor. 

-Frige pieptul de pui pe ambele parti, cate 10 minute, de doua ori. 

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu